KMV-Tilitaito Oy on Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva tilitoimisto, joka tarjoaa laajasti taloushallintopalveluita eri kokoisille yrityksille. Sähköisen taloushallinnon avulla palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Toimistomme sijaitsevat Kauhavalla, Kortesjärvellä ja Ylihärmässä. 
 
Tarjoamme yrityksille myös tilintarkastuspalveluita sekä yrityskonsultoinnin asiantuntijapalveluita laajasti erilaisiin yritysjärjestelyihin. Yksityishenkilöille laadimme mm. perukirjoja ja kauppakirjoja. Yritys kuuluu samaan konserniin KMV-Audit Oy:n kanssa. 

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA   

Tehtävänäsi on 

asiakasyritysten monipuoliset taloushallinnon tehtävät tilinpäätöksineen. Teet tiivistä yhteistyötä oman organisaation ja asiakkaiden kanssa. Monipuolinen asiakaskunta koostuu eri yhtiömuodoista ja monen kokoisista yrityksistä useilta toimialoilta. Taustallasi on tukena kokenut ja osaava tiimimme.  
 

Olet oppimiskykyinen ja -haluinen taloushallinnon osaaja. Laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen sekä jämäkkä ja ahkera työskentelyote auttavat sinua menestymään tehtävässä. Toivomme sinulta ulospäin suuntautuneisuutta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.  
 

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

  • soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta (esim. laskentatoimen tradenomi)  

  • vähintään kolmen vuoden kokemusta yrityskirjanpidosta  

  • Sähköisten taloushallinto-ohjelmistojen tuntemusta 

  • alan keskeisen lainsäädännön tuntemusta 

  • asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja 

  •  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän. Tukenasi on kokeneista ammattilaisista koostuva innostunut tiimi ja nykyaikaiset työkalut. Tehtävänkuvaa on mahdollisuus muokata kiinnostustesi pohjalta tukemaan omaa urapolkuasi. 
 

Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si  viimeistään 22.8.2021 mennessä. 
Lomien vuoksi mahdolliset yhteydenotot puhelimitse ajalla 4.8-6.8 klo 12-16 henkilöstöpäällikkö Annukka Salomäki (06-4874 105)toimitusjohtaja Päivi Kallio (06-4874 107) 

 

 

Käytössämme - Visma Fivaldi   Käytössämme - ecoEasy   Käytössämme - eTasku